VEELGESTELDE VRAGEN

.

 .
STIJL & WERKWIJZE
 .
Wat is jullie stijl: cinematische videograaf en journalistieke fotograaf?

Trouwvideograaf: cinematografisch verhaalfilm
Wij creëren cinematografische trouwfilms. Cinematografie neemt traditionele videografie naar een nieuw niveau omdat er niet alleen een dag wordt gefilmd, maar ook het verhaal van de dag wordt verteld. Het verschil zit hem in de wijze waarop wij filmen en wat wij leveren. Wij filmen met meerdere camera’s en verschillende hoeken in een documentaire stijl en leveren “verhaalvideo’s”. Deze verhaalfilms is een korter film die de hoogtepunten van een trouwdag laat zien. Hierdoor is het verhaallijn gevarieerd, dynamisch en vol van momenten met emotie.

Trouwfotograaf: journalistieke foto’s
Trouwfotografie heeft in hoofdzaak twee stijlen: journalistiek (oftewel candid) en traditioneel. Traditionele fotografie wordt het meest gebruikt, dit zijn immers zorgvuldig geposeerde en geplande foto’s. Het nadeel is dat deze stijl in trouwfotografie vaak resulteert in albums vol geposeerde beelden die een beetje onecht aanvoelen. Onze stijl is journalistiek: spontane foto’s, zoals die van het kleine meisje de schoenen van de bruidegom steelt. Het doel is om foto’s te maken terwijl mensen zich niet bewust zijn dat ze gefotografeerd worden. Door ons in de menigte te vermengen, kunnen we de dag zoals hij is vastleggen: de ware emoties, de echte uitdrukkingen, het geluk en de vreugde.

 

Krijgen we elke foto die jullie maken tijdens onze trouwdag?

Kort gezegd: nee. De hoeveelheid beelden die we maken op een huwelijk is afhankelijk van het aantal uur dat wij aanwezig zijn. Dit is ongeveer 30 foto’s per uur dat wij aanwezig zijn. Dit komt omdat we op bepaalde momenten een heleboel foto’s achter elkaar schieten om zo dat ene beeld met de perfecte uitdrukking of emotie te krijgen. De foto’s die niet zo charmant of ronduit onflatterend zijn, worden niet in de selectie meegenomen zodat we uiteindelijk de perfecte collectie van jullie dag hebben.

Gebruiken jullie flitsers tijdens de huwelijksplechtigheid?

Tijdens de huwelijksplechtigheid fotograferen wij zoveel mogelijk met het aanwezige natuurlijke licht om zo onopvallend mogelijk te werken. Mocht het nodig en ook toegestaan zijn, dan zullen we in donkere (kerk- en feest-) ruimtes onze flitsers gebruiken. Ook wanneer de flitser voor een mooier od unieker beeld zal zorgen, zullen we hier gebruik van maken.

Hebben jullie al eerder op onze trouwlocatie gefotografeerd?

Dat is waarschijnlijk, maar mocht het niet zo zijn, dan bekijken we de locatie ruim vóór jullie huwelijk om goed voorbereid te zijn voor wat betreft het aanwezige licht en mogelijke fotografische invalshoeken. Mogelijk nemen we telefonisch contact op met jullie locatie, bekijken we de google videoimpressies van het bedrijf en als het nodig is, bezoeken we ook de locatie.

Zijn jullie ook beschikbaar voor bruiloften in het buitenland?

Wij vinden het een eer om een toekomstig bruidspaar te mogen fotograferen in een buitenlandse locatie. De kosten hiervoor zijn onze basis vergoeding (al naar gelang het Pakket van jullie keuze) plus reiskosten en een redelijk onderkomen. Eventuele reiskosten, entreegelden, parkeerkosten in de buitenlandse locatie worden apart berekend.

Wat maakt jullie zo bijzonder?

Wij zien elke foto- en videoreportage als een uniek beeld i.p.v. een gestandaardiseerd geheel. We hechten veel aandacht aan het opnemen, monteren en afhandelen van elk reportage. Elke reportage heeft een ander aanpak nodig zodat het creatieve eindresultaat daadwerkelijk past bij ons bruidspaar.

Hiernaast creëren we cinematografische trouwfilms: het verhaal van de dag vanuit verschillende oogpunten zodat het verhaallijn gevarieerd, dynamisch en vol van momenten van emotie is. Onze stijl van trouwfotografie is journalistiek: de dag vastleggen zoals hij is: de ware emoties, de echte uitdrukkingen, het geluk en de vreugde.

 

 

LOGISTISTIEK & TIMING
 .
We zijn geïnteresseerd en willen jullie graag boeken. Hoe regelen we dit?

Neem via email contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We kunnen ook een meeting inplannen via de Skype als dat beter schikt. Als jullie bij de eerste ontmoeting vinden dat het ook op een persoonlijk vlak tussen ons klikt, kunnen we overgaan tot het tekenen van de overeenkomst. Dit kan gelijk bij de kennismaking. Tegelijkertijd zullen we jullie vragen om een aanbetaling te voldoen zodat jullie trouwdatum gereserveerd en de boeking bevestigd kan worden. Ongeveer een maand voor jullie huwelijk hebben we telefonisch- of email contact om te bespreken of er wijzigingen zijn in jullie planning.

Wat voor papierwerk komt er bij de boeking kijken?
Als jullie na onze eerste ontmoeting hebben besloten dat wij jullie bruidsfotografie gaan verzorgen, sturen we jullie een schriftelijke overeenkomst. Eenmaal getekend, heb je een ‘cool off’-periode van een week, waarna de overeenkomst wettelijk bindend wordt. Zodra we de ondertekende overeenkomst en de aanbetaling ontvangen hebben, is jullie datum gereserveerd en de boeking bevestigd.
Is er genoeg tijd voor de fotoshoot en groepsfoto’s?

Op jullie huwelijksdag maken we, indien gewenst ook geposeerde portretfoto’s of groepsfoto’s van jullie samen met familie en vrienden. We raden jullie aan om per groep-samenstelling te rekenen op 10-15 minuten. Bij foto’s met 6 samenstellingen, zit je al gauw op een uur. Hoe groter de groeps-samenstelling hoe meer tijd er nodig is. Je hebt immers meer mensen op de foto en steeds meer kans dat 1 persoon net met de ogen knippert of de andere kant opkijkt.

Voor de geposeerde fotosessie met jullie als bruidspaar eventueel samen met jullie kinderen hebben we per fotolocatie ongeveer 60 minuten nodig en raden we minimaal 30 minuten per locatie aan. Deze tijden zijn exclusief de reistijden en looptijden naar de locaties toe. We zullen er alles aan doen om jullie zo kort mogelijk bij de feestelijkheden vandaan te houden maar willen

te houde Vóór de grote dag is aangebroken zullen we in gezamenlijk overleg al besloten hebben wat de beste tijd hiervoor is op de dag zelf.

Moeten we wat te eten voor jullie organiseren tijdens de dag?

Dat zouden we heel erg waarderen omdat we 6-14 uur bezig zullen zijn op jullie grote dag. We verwachten niet om samen met jullie en de gasten te eten of een 5-gangen maaltijd te krijgen, maar simpelweg iets te eten zou geweldig zijn! (En komt het resultaat van de beelden ook zeker ten goede).

Wanneer kunnen we onze trouwbeelden verwachten?

Wij streven om een preview van de foto’s voor jullie zelf, je familie en vrienden online te hebben binnen een week na de bruiloft. Het pakket zullen jullie binnen vijf weken na het huwelijk ontvangen. Wanneer jullie de beelden hebben ontvangen, ontvangen jullie ook een formulier waarop je bepaalde zaken tbv de trouwalbum kunt aanvinken. Zodra wij dit formulier retour hebben ontvangen, leveren wij zes weken later de trouwalbum.

BEELDKWALITEIT & NABEWERKING
 .
Hoeveel foto’s krijgen wij?
Dat is afhankelijk van het soort Pakket dat jullie gekozen hebben. Niet bij elk pakket ontvang je automatisch de trouwfoto’s als digitaal bestand (of een jpeg bestand). Heb je een pakket van 10 uur of langer, ontvang je de digitale foto’s (in jpeg formaat) op Cd of Usb. De Heb je een pakket van minder dan 10 uur dan ontvangen jullie een trouwalbum. Kijk onder het kopje “trouwalbum” voor meer informatie hierover. Wens je ook de digitale foto’s en is jouw pakket minder dan 10 uur? Dit is uiteraard mogelijk voor een meerprijs van €299. Onze digitale foto’s worden zonder logo geleverd en kan je afdrukken tot maar liefst 150×180 cm!
De hoeveelheid beelden die we maken op een huwelijk is afhankelijk van het aantal uur dat wij aanwezig zijn. Dit ligt rond de 30 foto’s per uur dat wij aanwezig zijn. Dit komt omdat we op bepaalde momenten een heleboel foto’s achter elkaar schieten om zo dat ene beeld met de perfecte uitdrukking of emotie te krijgen. De foto’s die niet zo charmant of ronduit onflatterend zijn, worden niet in de selectie meegenomen zodat uiteindelijk de perfecte collectie van jullie dag overblijft.
Wat bedoelen jullie met “nabewerkte” beelden?
Hoewel we altijd fotograferen met het gewenste resultaat in ons achterhoofd, worden alle foto’s onderworpen aan enkele eenvoudige nabewerkingen indien dit nodig is. Je kan hierbij denken aan basis correcties voor kleur (om ervoor te zorgen dat de foto’s de juiste tonaliteit hebben) en kleine aanpassingen in belichting (om ervoor te zorgen dat de beelden niet te donker of te licht zijn). Uiteindelijk zal deze basic nabewerking jullie selectie van foto’s opleveren.
Wat bedoelen jullie met “hoge resolutie”?

Een afbeelding in hoge resolutie is een beeld dat is genomen met het maximum aantal pixels van dat cameramodel. We werken met professionele camera’s zodat je profijt hebt van een hoge resolutie. Laat jezelf niet gek maken door de ‘Megapixel Mania’. Megapixels bepalen alleen de de uiteindelijke afdrukbare grootte van de foto’s. De kwaliteit van de foto’s wordt bepaald door de kwaliteit van de camerasensor (de chip in de camera die de beeldinformatie registreert) en de kwaliteit van de lens die je ervoor zet. Meer megapixels geven dus niet noodzakelijkerwijs betere foto’s! Onze foto’s kan je afdrukken als foto, poster of canvas tot maar liefst een formaat van 100×150 cm.

Hoe groot kunnen we onze foto’s afdrukken?

Jullie zullen de meeste foto’s af kunnen drukken tot 100×150 cm, zonder enig kwaliteitsverlies. Dit kunnen jullie vakkundig bij ons regelen, maar kunnen jullie ook bij een fotolab van jullie keuze laten afdrukken.

Mag ik zelf de muziek kiezen voor mijn trouwfilm?

Wij geven onze bruidsparen altijd wat tips voor nummers die passen bij de trouwfilm. Hiernaast vragen we aan onze bruidsparen een aantal nummers aan ons door te geven met muziek die zij mooi vinden. We proberen altijd deze nummers te integreren in de trouwfilm maar wijken ook hier van af als dit de trouwfilm ten goede komt. Willen jullie je eigen muziek gebruiken, moeten jullie wel nog zelf de muziekrechten afkopen.

Worden speeches ook in de video gemonteerd?

Wanneer je een speech of videoboodschap gemonteerd wenst in de trouwfilm, is dit mogelijk wanneer we deze hebben gefilmd. WIj moeten dus tijdig op de hoogte zijn dat de speech aankomt en zullen ook het geluid schoon moeten opnemen. Zo weten we zeker dat de speech helder en duidelijk hoorbaar is. Tegen een kleine meerprijs monteren we de speeches in jullie trouwfilm.

UITBREIDINGEN & EXTRA’S
 .
Wat is een ‘pre-wedding shoot’?

Een ‘pre-wedding shoot’ is een kleine fotosessie geruime tijd vóór jullie huwelijk om elkaar beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat jullie je op je trouwdag zo gemakkelijk mogelijk voelen voor de camera. We nodigen jullie daarvoor graag uit in de artistieke stad Rotterdam. Binnen korte tijd na de shoot ontvangen jullie van ons een selectie met de 10-15 beste foto’s die jullie naar wens kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor uitnodigingen, gastenboek, of bedank kaarten.

Wat is een Trash-the-Dress Shoot?

Een Trash the Dress is de ultieme fotosessie om jullie huwelijk te vieren maar dan ruig. Lekker motorcrossen of jetskiën of juist de zee in met he bruidsjurk en pak aan. Deze fotosessie wordt ingepland na jullie huwelijk. Een spectaculair einde voor de trouwjurk! Zonde om je jurk of pak te laten verstoffen in de kast.

Wat is Same Day Edit?

Een Same Day Edit is een korte film die jullie op je trouwdag tonen aan jullie gasten bijvoorbeeld na de diner of aan het begin de avondfeest. Een Same Day Edit is al mogelijk vanaf pakketten van 8 uur en geeft jullie en jullie gasten een goed beeld van jullie dag.

Kunnen we jullie boeken voor kinder-, familie- of portretfotografie?

Mensen fotograferen is wat we het liefste doen. Dus ongeacht of het een familiegebeurtenis, kinderfeestje of huwelijk is met jou, je kids of je familie in de hoofdrol. Neem een kijkje onder fotoshoots om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden en prijzen.

PAKKET TROUWALBUM & MEER
 .
Wat voor trouwalbum ontvang ik?

Basic trouwalbum

Foto’s zijn natuurlijk prachtig om te zien op een scherm, maar gaan pas echt leven als ze gedrukt zijn in een trouwalbum en je ze vast kunt houden. Vandaar dat je bij onze pakketten een trouwalbum ontvangt, namelijk de Basic trouwalbum. De grootste zorg wordt besteed aan het selecteren van de beelden die het verhaal vertellen. Het trouwalbum worden geprint op dik hoogwaardig fotopapier en handgebonden met ouderwets vakmanschap en liefde. Bedoeld om een heel mensenleven mee te gaan. Afgewerkt met een linnencover.

De details van ons basic trouwalbum:
– Formaat 30 x 30 cm  – Inclusief 24 pagina’s of bladzijden
– Volledige platliggende pagina’s via LayFlat techniek  – Er worden 60 verwerkt in de basic trouwalbum
– Pagina’s gedrukt op echt fotopapier – Handgebonden linnen cover (keuze uit 4 kleuren)
– Zonder storende barcodes – Inclusief een regel gedrukt (lasertechniek) op de cover
– Extra spreads (2 pagina’s) a € 20,- – Optioneel: luxe bewaardoos en/of ouderalbums
schermafbeelding-2016-11-06-om-22-16-40
schermafbeelding-2016-11-06-om-22-17-18

 

De cover?
 Er zijn 4 opties mogelijk voor de linnen cover, namelijk zwart, zandkleur, rood en donkerblauw. Op de linnencover wordt een regel gedrukt via een lasertechniek. Uiteraard kunnen jullie zelf kiezen welke tekst dit is.
Kan ik mijn album upgraden?

Uiteraard kan je ervoor kiezen om je trouwalbum te upgraden. Alle prijzen (inclusief het wijzigen/ upgraden) en mogelijkheden tref je hier. Levertijden voor de trouwalbums is 6 weken. Er zijn ook mogelijkheden om de basic trouwalbum met een zwarte of een witte kalfsleren cover te laten leveren.

Krijg ik ook de digitale foto's bij mijn trouwalbum?

Niet bij elk pakket ontvang je automatisch de trouwfoto’s als digitaal bestand (of een jpeg bestand). Je ontvangt de Basic trouwalbum waar 55 foto’s in worden verwerkt. Heb je een pakket van 12 uur of langer, ontvang je de digitale foto’s (in jpeg formaat) in jouw pakket. De digitale foto’s kunnen jullie afdrukken tot maar liefst 150×180 cm! Heb je een pakket van minder dan 12 uur en wens je ook de digitale foto’s? Dit is uiteraard mogelijk voor een meerprijs van €299. De hoeveelheid beelden die we maken op een huwelijk is afhankelijk van het aantal uur dat wij aanwezig zijn. Dit ligt rond de 30 foto’s per uur dat wij aanwezig zijn. Dit komt omdat we op bepaalde momenten een heleboel foto’s achter elkaar schieten om zo dat ene beeld met de perfecte uitdrukking of emotie te krijgen. De foto’s die niet zo charmant of ronduit onflatterend zijn, worden niet in de selectie meegenomen zodat we uiteindelijk de perfecte collectie van jullie dag hebben.

BETALING & FINANCIEN 
 .
Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
 Wanneer de overeenkomst eenmaal is getekend, moet de aanbetaling zo snel mogelijk worden voldaan om jullie trouwdatum te reserveren en de boeking te bevestigen. De aanbetaling is afhankelijk van de hoogte van het factuur. Voordat we overgaan tot ondertekenen, zullen we zowel de prijzen als de eindsaldo als de hoogte van de aanbetaling met jullie bespreken. Zowel Het resterende bedrag moet uiterlijk één week vóór jullie huwelijksdag door ons ontvangen zijn.
Bij een annulering, krijgen we dan onze aanbetaling terug?

Helaas niet, want het doel van de aanbetaling, is het reserveren van jullie datum. Zodra jullie datum is gereserveerd, nemen wij geen andere klanten meer aan voor die dag. Gezien het feit dat een groot aantal aanstaande bruidsparen hun bruidsfotograaf een jaar van tevoren boekt, is het dus hoogst onwaarschijnlijk dat we een nieuwe boeking zouden kunnen krijgen voor dezelfde datum als die van jullie zou worden geannuleerd. Wel verstrekken we jou een betaalbewijs zodat je deze kunt voorleggen aan je trouwverzekeraar voor restitutie van je factuur.

 

Zijn jullie pakket inclusief alle kosten?

Onze prijzen zijn inclusief 21% BTW en inclusief de eerste 30 kilometer reiskosten. Moeten we meer dan 30 kilometer reizen? Dan vragen we een vergoeding per gereden kilometer. Filekosten worden uiteraard niet doorgerekend.

 

JURIDISCHE VRAGEN
 .
Zijn jullie verzekerd?
Ja, we hebben een aansprakelijkheidsverzekering, hoewel we die liever niet gebruiken!
Hebben wij de (auteurs)rechten op onze trouwfoto’s en video?

Het auteursrecht van jullie trouwfoto’s en video behoort tot de makers van de foto’s, dat wil zeggen, de fotografen en videografen van Fotostudio Zuidholland en GA- Weddingfilms. Jullie hebben het recht de beelden zo vaak en zo groot af te drukken als jullie willen voor privegebruik. Maar jullie hebben geen toestemming om de beelden te verkopen, te publiceren of voor commerciële doeleinden te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van van Fotostudio Zuidholland en/of GA- Weddingfilms..

 

WAAROM EEN TROUWFOTOGRAAF
 .
Waarom zou ik geld uitgeven aan een trouwfotograaf als iedereen het kan?

Hoewel veel camera apparatuur er vandaag de dag heel professioneel uitziet, is er een enorm verschil in kwaliteit tussen Pietje’s camera en die van ons. Dit verschil in kwaliteit uit zich bij onze camera’s in bijvoorbeeld de capaciteit om in uitdagende licht-situaties toch tot briljante resultaten te komen. En dat is dan ook meteen één van de redenen waarom de investering voor onze uitrusting in alle waarschijnlijkheid 10 keer groter is geweest dan die van Pietje. Een beetje goede camera zonder lenzen kost zo’n €2.000,- Tel daar nog bij op de prijs van een goede lens en accessoires, zoals accu’s, filters, geheugenkaarten, flitsers, statieven… Hiernaast hebben we om te foto’s te bewerken ook een snelle computer nodig met uiteraard (legale!) software. Al deze apparaten moeten we verzekeren, onderhouden en ééns in de zoveel tijd vervangen of upgraden. Onze kosten zijn hierdoor net wat anders dan bekenden of vrienden die niet professioneel fotograferen.

 

Maar met dezelfde camera kan een vriend toch makkelijk de trouwfoto’s maken?
Er zijn verschillende technische en artistieke vaardigheden die een professionele fotograaf onderscheiden van de rest. Om er een paar te noemen:
  • Weten hoe een camera het licht leest en kennis hebben om de juiste instellingen te gebruiken om een correct belichte foto te krijgen (niet te licht, niet te donker);
  • De mogelijkheid om vliegensvlug instellingen aan te passen (bv. bruid & bruidegom komen vanuit een donkere kerk naar buiten, dit kun je niet met dezelfde instellingen fotograferen);
  • Precies te weten welke lens te gebruiken voor welke situatie van de dag. Een close-up van de ringen vereist een andere lens aan een groepsfoto op locatie;
  • Ervaring hebben in het anticiperen van bepaalde momenten tijdens de dag met maar één kans om deze voor altijd vast te leggen, zoals bijvoorbeeld de eerste kus. Dit zijn vaardigheden die men leert door te doen en ervaring op te bouwen;
  • Weten waar je jezelf moet plaatsen en vanuit welke hoeken je de beste foto’s kunt maken met minimale inmenging in de feestelijkheden of opdringerigheid;
  • De energie hebben om 6-12 uur achter elkaar te kunnen werken. Het werk van een trouwfotograaf op een huwelijk is non-stop;
  • Zorgdragen dat je gemaakte beelden niet kwijt of gewist raken. Als we niet bezig zijn met fotograferen, zijn we bezig met het maken van een back-up van de foto’s;
  • Een professionele (bruids)fotograaf en videograaf hoort niet alleen volledig voorbereid zijn op de alle technische aspecten van zijn/haar werk, hij of zij hoort ook creatief te zijn en een artistieke kijk op dingen te hebben. Het is de combinatie van deze eigenschappen die het verschil maakt tussen een “dertien in een dozijn” trouwreportage of een collectie van stijlvolle beelden met artistieke flair;
  • Tenslotte her-investeren wij altijd in ons werk door regelmatig workshops en seminars te volgen bij toonaangevende beeldenmakers uit de hele wereld. We hechten hier veel belang aan omdat we altijd artistiek en technisch willen blijven groeien.
ALGEMEEN
 .
Pure momenten
Op jullie trouwdag draait alles om echte emoties van echte mensen, vastgelegd door een vakkundige en ervaren fotograaf. De dag vast leggen zoals het is met al zijn mooie, kostbare, vrolijke en emotionele momenten. Pure momenten zonder daar iets aan te veranderen.
Het is belangrijk dat iedereen er plezier in heeft en zich op z’n gemak voelt: dat straalt er van af en dat zie je terug op de foto’s. Als jullie het leuk vinden maken we natuurlijk ook een serie locatiefoto’s (fotoshoot). Verwacht dan niet een scala aan kant-en-klaar poses. We gaan er gewoon samen op uit om een serie mooie foto’s te maken. We zullen zal heus wel af en toe iets regisseren tijdens de trouwreportage, maar het mooiste is als dat jullie tijd samen is van de dag. Lekker samen, elkaar bewonderen, knuffelen en diep in elkaars ogen kijken en dan vooral mij vergeten… Overigens, of je een serie foto’s op lokatie wilt, beslissen jullie natuurlijk zelf. Bij de borrel of het snijden van de taart draait het om de gezelligheid. Het is dan ook juist die sfeer waarvan jullie een leuke impressie willen hebben. Ook hier geldt dat iedereen gewoon ongekunsteld zichzelf mag zijn!
.
Als jullie na het lezen en bekijken van onze website interesse hebben, mogen jullie beslissen of jullie een kennismakingsgesprek wensen of allen telefonisch/ via email willen bespreken en regelen. Bij de afspraak nemen we indien gewenst een aantal voorbeeld albums door zodat we een beetje kunnen vaststellen wat jullie stijl is.
.
Als jullie een reportage keuze hebben gemaak, ontvangen jullie hiervan een opdrachtbevestiging via email of post. Hierin staat omschreven voor welke reportage jullie gekozen hebben en welke afspraken er met jullie zijn gemaakt.We vragen altijd een aanbetaling. Wanneer de overeenkomst getekend retour is verzonden en de aanbetaling is voldaan, wordt de afgesproken datum vastgelegd.
Vier tot twee weken van te voren nemen we contact met jullie op om eventuele wijzigingen en het eventuele definitieve draaiboek nog even door te nemen.
.
Op jullie grote dag zelf staan we tot jullie beschikking en doen we ons uiterste best om mee te werken aan de mooiste dag van jullie leven. Na jullie trouwdag gaan jullie waarschijnlijk heerlijk op huwelijksreis en gaan we hard aan het werk met jullie foto’s en/of trouwalbum. Natuurlijk begrijpen we dat jullie zo lang niet kunnen wachten en zal daarom een week na jullie trouwen een preview emailen! Voor de door jullie gekozen reportage zullen we meer dan genoeg opnames maken, en hier vervolgens een selectie uit maken. Deze zijn op kleur, contrast etc gecontroleerd en/of gecorrigeerd.

 

NOG STEEDS VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

.