Trouwfotograaf Zoetermeer

Murwin & Yvonne

.

zotermeer-stadhuis-trouwreportage-trouwfotograaf-trouwfilm-trouwen-bruiloft-bruidsfotograaf-01

Vorige week hadden wij de eer om in Zoetermeer om het schitterende bruiloft van Murwin en Yvonne vast te leggen als trouwfotograaf en trouwvideograaf. Nadat de limo was gearriveerd, stapte een beeldschone dame uit met mooie lange benen, Yvonne, waarvoor Murwin als een blok was gevallen. Wat een hippe trouwjurk had ze uitgekozen.
De ceremonie vond plaats onder een mooi prieeltje gedecoreerd met bloemen. Het was een hele mooie en persoonlijke ceremonie. Na het ja-woord werd er flink geapplaudisseerd en was er ruimte voor felicitaties en de fotoreportage.

De fotoreportage vond plaats in en om de feestlocatie 2B-Home. De familie en aanwezigen mochten uiteraard ook op de foto’s. Daarna: tijd voor het diner, Yummie! Het superverzorgde diner volgde, waar we even de tijd hadden om de ringen en details te fotograferen.

Al snel kwamen we aan het avondfeest toe. Wat een heerlijke sfeer! Yvonne en Murwin vonden het heerlijk om op de dansvloer te staan. En dansen konden ze! Murwin en Yvonne, het was een prachtige, stralende dag.

.

.

Contacteer ons

 

    captcha

    .

    .