Trouwfotografie Lijm & cultuurfabriek in Delft

Bruidsfotografie Aat & Patricia

Ken je dat? Een huwelijk waar je te gast bent en waarvan je gedurende de dag en achteraf denkt, zó zou ik het ook willen doen? Patricia en Aat wilden klein trouwen en vooral niet met een fotograaf maar gaandeweg werd er toch besloten om een trouwfotograaf en videograaf in te schakelen. We begonnen ‘s ochtends bij Patricia, Aat en de 3 jongens thuis waar ze druk bezig zijn met de voorbereidingen.

Ze zijn ontspannen, gaan lief met elkaar om en hebben er reuze zin in. Na een fotoreportage in de Lijm en Cultuurfabriek in Delft maken we een korte stop thuis om te schuilen voor de regen. Vervolgens rijden we naar de Oostpoort voordat we naar de ceremonie gaan. Wat een mooie en ingetogen locatie was dit omringd door veel groen en bijzondere details.

De ceremonie heeft emotionele, grappige en liefdevolle momenten. Bijna teveel om bij te houden. Patricia en Aat spreken hun geloftes uit, de kinderen tekenen in de trouwboekje en de best woman raakt iedereen met de lied ‘mag ik bij je zijn’. Een vintage huwelijk om niet te vergeten…

Trouwreportage Fotostudio Zuidholland @ Lijm & cultuurfabriek

 << terug naar Blog overzicht

.

Contacteer ons

 

    captcha

    .

    .