De trouwfotograaf en trouwvideograaf
Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Welkom! Wij zijn Gianni & Galiena, broer en zus en hebben door onze vader, een welbekende fotograaf toentertijd, urenlang in de doka beelden letterlijk tot leven zien komen. We hadden we beiden gekozen voor iets anders te studeren, namelijk architectuur en psychologie. Na meerdere jaren te hebben gewerkt in het strakke bedrijfsleven kwamen we beiden tot een opmerkelijke conclusie. Na jarenlang voor familie en vrienden beelden te maken, in onze privétijd fotografie en videografie te studeren, was werd het erg duidelijk: Echte voldoening halen we uit het maken van mooie beelden. Na veel wikken en wegen hebben we besloten om de grote stap te nemen en te doen waar we het meest van houden: emoties vastleggen.
.
.

 

Trouwvideograaf Gianni
Het leven heeft soms rare kronkels: na jaren als architect te hebben gewerkt, ben ik inmiddels al jaren actief als beroepsvideograaf. Ik ben een hardwerkende videograaf met oog voor detail met drang naar perfectionisme. Begonnen met fotografie, maar toch de overstap gemaakt naar videografie en me hierin verdiept. Plezier maken, is waar het vooral om draait. Een échte glimlach herken je uit duizenden. Door een aangename sfeer te creëren, zie ik door de lens de persoon die je echt bent. Als jullie op je gemak zijn, letten jullie niet meer op de camera en mij, jullie trouwvideograaf. De wisselwerking van verliefde blikken en die magische chemie komen als vanzelf. Een vleugje humor tovert die natuurlijke glimlach erbij. Buiten alle trouwfilms breng ik veel tijd door met mijn lieve vrouw Sara en onze twee kinderen. Ik ben dol op schaken, muziek en leuke films.
.
.
De visie van de trouwvideograaf
“Ik ervaar nog steeds ogenblikken van vreugde, grote bewondering en dankbaarheid met wat vóór de lens gebeurt. Elk ogenblik wordt een heden. Omdat het uniek en onherstelbaar is. Deze levenservaring omcirkelde waarschijnlijk ook fotograaf Henri Cartier-Bresson: Fotograferen is bedoeld om het hoofd, het oog en het hart op dezelfde vizierlijn te brengen.”
.
.

 


Trouwfotograaf Galiena
Onze moeder had een fascinatie met Italiaanse namen en gaf me die aparte en moeilijke naam die je uitspreekt als Djaliena. Ik vind het fotograferen van een  pasgeborene erg leuk, maar bruidsfotografie heeft een extra dimensie en heeft mijn hart gestolen. Sinds ik enkele jaren geleden mijn prins op het witte paard heb ontmoet, is mijn passie als trouwfotograaf alleen maar sterker geworden. Ik kan intens genieten van alle emoties die op de trouwdag en voel me elke keer weer vereerd dat ik van heel dichtbij die mooie en bijzondere trouwdag mag vastleggen en beleven. Elke bruiloft is anders, heb ik ontdekt als trouwfotograaf. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met de mensen die dicht bij me staan met een bakje koffie en een lekker stukje worteltaart. Ook vind ik het fijn om veel te lezen (Stephen King is sinds jaar en dag mijn favoriete auteur). Heerlijk om zo weer even op te laden!

.

De visie van de trouwfotograaf
“De magie van fotograferen greep me reeds in mijn vroege jeugd. Vele foto’s op vakanties en ongebruikelijke plekken die op anderen als saai en tijdrovend overkwamen, behoren tot mijn eerste onzekere stappen in de wereld van fotografie.  Mijn horizon werd steeds meer verbreed na het afronden en toepassen van mijn studie, psychologie. Door deze studie werd mijn creativiteit aangewakkerd. Mijn fotografiewerk is een poging om ware emoties en opvallende momenten te vangen. Voor mij is elke foto een uniek kunstwerk.”
.
Wij samen
Een trouwfotograaf en trouwvideograaf zoveel er zoveel op internet dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wij werken al jaren samen en zijn volledig op elkaar ingespeeld waardoor we elkaar niet in de weg lopen. Niets is zo storend als je trouwfilm terugkijken en de trouwfotograaf daar de hele tijd op te zien. Maar uiteraard kan je ons ook apart van elkaar boeken. Vraag naar de mogelijkheden. 
.
 De afgelopen jaren zijn gerust enerverend te noemen. Na jarenlang als freelancer aan de slag te zijn geweest naast onze full-time banen als psycholoog en architect, besloten we om weer aan de slag te gaan met Fotostudio Zuid Holland, ons eigen bedrijf. Gewoon omdat ons passie voor fotografie een beetje uit de hand liep en we alle vakantiedagen kwijtraakten aan trouwreportages.
.
Het is heerlijk om onderdeel te mogen zijn van een bruiloft en dat je ook nog een prachtig aandenken aan het bruidspaar mee mag geven. Bij iedere trouwfilm of trouwalbum genieten we weer met volle teugen. Het is en blijft altijd een feest om als trouwfotograaf en trouwvideograaf aanwezig te mogen zijn. Ons drijfveer is het vangen van een emotie! Een foto moet iets in je losmaken, je raken, je ontroeren. Dat willen wij met ons trouwreportages. Kijk rustig rond op ons site, laat de beelden je inspireren.
.
.