.

Prijzen trouwfotograaf en trouwvideograaf

Willen jullie de trouwfotograaf en trouwvideograaf niet samen boeken, neem een kijkje onder onze losse prijzen.

.

GOUD

2.399
 • 10 uur foto- en videograaf
 • Social media teaser (1 foto)
 •  Trouwvideoclip (minivideo)
 • Trouwvideo
 • 300 digitale trouwfoto’s
 • Mini trouwalbum
Ja, ik wil

ZILVER

1.699
 • 8 uur foto- en videograaf
 • Trouwvideoclip (minivideo)
 • Trouwvideo
 • 200 digitale trouwfoto’s
 • Geen trouwalbum
Ja, ik wil
.
Deze tarieven zijn inclusief:
– Heldere afspraken en geen verrassingen achteraf  – Kennismaking bij ons of via Skype
– 21% BTW – Trouwvideoclip 5-6 min geschikt voor op je tablet of telefoon
– Gebruiksrechten van het beeldmateriaal Geleverd materiaal zonder watermerk of logo’s

 

Extra uren trouwfotograaf en trouwvideograaf bijboeken 

Uiteraard is het ook mogelijk om losse uren toe te voegen maar 8 uur is het minimale tijdsbestek als je de fotograaf en videograaf boekt. Deze pakketten kunnen jullie uitbreiden met extra uren tot aan 16 uur. Losse uren voor de trouwvideograaf en trouwfotograaf samen bedragen €299 per uur. Willen jullie een aangepast pakket? Vraag gerust voor een offerte op maat. Ook voor bruiloftvideograaf en trouwfotograaf op verlovingsfeesten en trouwerijen in het buitenland (destination weddings) kunnen jullie contact met ons opnemen.

Hoe boeken we jullie?
Als jullie interesse na het lezen en bekijken van onze website gewekt is in een trouwfotograaf en trouwvideograaf op jullie huwelijk, dan is het altijd mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan bij ons op locatie maar ook via een Skype videogesprek. We horen dan graag hoe jullie dag eruit ziet en wat jullie wensen zijn. Als jullie dag nog beschikbaar is en jullie hebben gekozen voor een pakket (of een aanbod op maat) ontvangen jullie een opdrachtbevestiging en overeenkomst via email. Wanneer de overeenkomst getekend retour is verzonden en jullie aanbetaling is voldaan, wordt de afgesproken trouwdatum vastgelegd.
– 
Wat maakt jullie zo bijzonder?
Als bruiloftfotograaf en trouwvideograaf zien elke trouw- en videoreportage als een uniek beeld i.p.v. een gestandaardiseerd geheel. We hechten veel aandacht aan het opnemen, monteren en afhandelen van elk trouwfilm en fotoreportage. Elke reportage heeft een ander aanpak nodig zodat het creatieve eindresultaat daadwerkelijk past bij ons bruidspaar. Wij willen geen productiewerk leveren en kiezen er ook bewust voor om niet 5-7 bruiloften per week in te plannen, maar 2 tot 3 bruiloften per week. Voor een oververmoeide trouwfotograaf of een trouwvideograaf die trouwfilm van 2 uur aanlevert die maar 1-2 keer bekijkt, moet je niet bij ons zijn.
– 
Gebruiken jullie flitsers?
Tijdens de huwelijksplechtigheid fotograferen en filmen wij zoveel mogelijk met het aanwezig natuurlijke licht. Mocht het nodig en ook toegestaan zijn, zullen we in donkere (kerk- en feest-) ruimtes onze flitsers of filmlamp gebruiken voor de trouwfilm en/of trouwfoto’s. Ook wanneer de flitser voor een mooier of unieker beeld zal zorgen, zullen we hier gebruik van maken.
– 
Werken jullie ook in het buitenland?
Ja! Voor bruidsreportages reizen we graag door Europa. Dit geldt zowel voor boekingen van de trouwfotograaf met trouwvideograaf als alleen 1 van ons. Vraag naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.
–