Beauty, modellen, glamour en cover fotoshoot

.

Een fotoshoot voor gewoon jezelf en voor modellen, binnen of buiten.
Een fotoshoot voor iedereen die zich mooi op de foto wil zetten of die hard timmert aan haar of zijn modellencarriere. Of je nu dik, dun, jong, oud, een man of een vrouw bent – met deze fotoshoot ontvang je schitterende foto’s van jezelf om trots op te zijn. Een spontane en pure weergave van jou en jouw karakter. Zo worden er een aantal standaard close-up poses geschoten, maar ook full body poses en beauty poses vallen onder deze sessie.
.  
 Fotoreportage voor 1 persoon vanaf 12 jaar
► Fotografie in een eigen outfit met een bewerkte digitale foto als resultaat
 Onze foto’s zijn in hoge resolutie en kunnen dus afgedrukt worden tot 150x200cm.
► Uitbreiden met extra kleding, extra personen, achtergrondkleuren is mogelijk
► Uiteraard kan je extra foto’s bijkopen
► Of alle foto’s digitaal voor maar € 190,00
.  
Visagie
Je kan door onze professionele visagist(e) opgemaakt worden zodat je prachtig op de foto komt. Onze visagist(e) is gespecialiseerd in studio make-up en weet goed hoe schaduwen en contrasten in make-up gebruikt worden. Uiteraard kan je je voorkeuren doorgeven aan onze visagist(e). Voor een fotoshoot raden we altijd aan om visagie bij te boeken. Wij werken immers met speciale make-up waar de flitslampen niet doorheen komen. Visagie kan al vanaf € 35,00 per persoon geboekt worden.
.   
Extra opties
Iedere fotosessie is standaard met dezelfde  achtergrond. Je kunt kiezen voor een tweede en/of een derde achtergrond zodat je andere foto’s en effecten krijgt. Foto’s nabewerken, extra personen ect. behoren allemaal tot de uitbreid-mogelijkheden. 

   va. € 79,00

Reserveren is mogelijk via ons contact pagina. Uiteraard kan je deze fotosessie ook cadeau aan iemand geven.

 

 
Prijslijst extra’s
Groot formaat va.          € 50,00
Extra volw. personen     € 25,00